Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bőr- és körömgomba elleni lábfürdő

2016.11.07

PARAJDOXICUM

Bőr- és körömgomba elleni lábfürdő

Savas kémhatású ásványi elemeket tartalmazó készítmény, melynek fő összetevőjét a sóiszap feltárása során kinyert ionos ásványi elemek képezik. A savas kémhatás teszi lehetővé a nehezen oldható elemek oldódását, ugyanakkor a szulfátok megakadályozzák a savasság miatti irritációt. Gombaölő és antibakteriális hatása mellett javítja az alsó végtagok keringését, enyhíti a lábfájdalmat, lábdagadást. A rossz vérkeringés gyakori oka a gombás fertőzésnek.

A sérült bőrön okozhat pár másodpercig tartó égető érzést.

A készítmény használata TILOS nyílt seb, vagy fekély esetén.

Használati utasítás:

Használat előtt mossuk meg a lábat szappanos vízzel. Kezelésre a lefekvés előtti időszak a legalkalmasabb. Ajánlott behatási idő 30 perc, heti 2-3 alkalommal. Ajánlott hőmérséklet 26-28 °C. Áztatás után nedves lábbal lépjünk a papucsunkba (nem gumipapucs). A nedves lábbal bevitt hatóanyag beszívódik a lábbelibe, így megakadályozza a gombák terjedését. A készítmény az áztatás során feltárja a gombás részt, szabaddá teszi a körömlemezt. A gombás részt erre való finom reszelővel eltávolíthatjuk.

A javulás néhány alkalom után elkezdődik, bőrgomba esetén már az első látható lehet a hatás. A bőrgomba okozta kellemetlen lábszag az első néhány kezelés után megszűnik. Körömgomba esetén a gomba fajtájától függően a 2-3. héten észlelhető a köröm visszaszíneződése. A körömgomba teljes megszűnése minden esetben több hónapig tartó folyamat.

Javasoljuk, hogy a készítmény használata előtt és közben készítsen fényképfelvételeket a lábáról, hogy jobban nyomon követhesse az eredményt. A készítmény használatáról konzultáljon pedikűrösével, aki a folyamatot követve további segítségére lehet.

Köszönettel vesszük, ha megosztja velünk felhasználói tapasztalatait, bármilyen felmerülő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

Profilkép


 Elérhetőség

Biolon Kft.

8200 Veszprém,
Erdész u. 12.

+36 88 329-053, +36 30 633 6043

biolon@infornax.hu


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>