Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bőr- és körömgomba elleni lábfürdő

2016.11.07

PARAJDOXICUM

Bőr- és körömgomba elleni lábfürdő

Savas kémhatású ásványi elemeket tartalmazó készítmény, melynek fő összetevőjét a sóiszap feltárása során kinyert ionos ásványi elemek képezik. A savas kémhatás teszi lehetővé a nehezen oldható elemek oldódását, ugyanakkor a szulfátok megakadályozzák a savasság miatti irritációt. Gombaölő és antibakteriális hatása mellett javítja az alsó végtagok keringését, enyhíti a lábfájdalmat, lábdagadást. A rossz vérkeringés gyakori oka a gombás fertőzésnek.

A sérült bőrön okozhat pár másodpercig tartó égető érzést.

A készítmény használata TILOS nyílt seb, vagy fekély esetén.

Használati utasítás:

Használat előtt mossuk meg a lábat szappanos vízzel. Kezelésre a lefekvés előtti időszak a legalkalmasabb. Ajánlott behatási idő 30 perc, heti 2-3 alkalommal. Ajánlott hőmérséklet 26-28 °C. Áztatás után nedves lábbal lépjünk a papucsunkba (nem gumipapucs). A nedves lábbal bevitt hatóanyag beszívódik a lábbelibe, így megakadályozza a gombák terjedését. A készítmény az áztatás során feltárja a gombás részt, szabaddá teszi a körömlemezt. A gombás részt erre való finom reszelővel eltávolíthatjuk.

A javulás néhány alkalom után elkezdődik, bőrgomba esetén már az első látható lehet a hatás. A bőrgomba okozta kellemetlen lábszag az első néhány kezelés után megszűnik. Körömgomba esetén a gomba fajtájától függően a 2-3. héten észlelhető a köröm visszaszíneződése. A körömgomba teljes megszűnése minden esetben több hónapig tartó folyamat.

Javasoljuk, hogy a készítmény használata előtt és közben készítsen fényképfelvételeket a lábáról, hogy jobban nyomon követhesse az eredményt. A készítmény használatáról konzultáljon pedikűrösével, aki a folyamatot követve további segítségére lehet.

Köszönettel vesszük, ha megosztja velünk felhasználói tapasztalatait, bármilyen felmerülő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.